Олена Зеленська чи Марина Порошенко: яка з перших леді України найкраще одягається і має бездоганний смак

Олена Зеленська і Марина Порошенко перевернули всі стереотипи про роль першої леді в Україні. Кого ж більше полюбили наші співгромадяни та хто увійде в історію, як ікона стилю?

Що таке бути першою леді в Україні? Тривалий час цієї ролі не було в обраниць політиків, адже радянська влада нівелювала цю роль у суспільстві. Важко згадати з ким були одружені генсеки всього “союзу”, адже партійні діячі зазвичай приховували свої сім’ї і своїх дружин.

Після 1991-го року справи в нашій країні почали, хоч і не кардинально, але змінюватися. Якщо перші президенти, Кучма і Кравчук здебільшого трималися старої традиції, то проєвропейський Віктор Ющенко вже активно виходив у світ зі своєю дружиною.

Справжнім відкриттям стала Марина Порошенко, яка прийшла на заміну одіозній Людмилі Янукович, дружині втікача Віктора Федоровича. До речі, дама серця “проффесора” з донецького криміналітету, також була ще тою затворницею.

Кохана 5-го очільника держави кардинально відрізнялася від попередниці. І хоч першою леді вона стала у достатньо зрілому віці, її стиль наслідували навіть молоді. Відзначилася мила Петра Олексійовича строгим стилем і любов’ю до блузок та гольфів з високим комірцем. Ну, а зараз, під час війни не гребує жінка і простецькою фліскою.

Ну, а нині всі компліменти збирає Олена Зеленська, яка небайдужа до українських брендів та мінімалізму в одязі. Дружина Володимира Олександровича не раз була на фотосесіях наймоднішого глянцю Vogue, а у мережі дуже багато новин про те, як вона зробила найтрендовіший манікюр чи стильну стрижку боб-каре. До речі, часто можна помітити на цій пані доволі доступні для простих українців брендові речі.

Найкращі образи Олени Зеленської: тренди року на прикладі Першої леді
Яка з перших леді України найкраще одягається

Нагадаємо, що у Марини Порошенко є четверо дітей, а в її наступниці лише двійко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини