Манікюр у стилі “Тиха розкіш”: тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Тіна Кароль (ФОТО)

Що таке манікюр "тиха розкіш"? Чому його почали вводити собі в образ знаменитості та як його зробити жінкам, які все життя фарбують гель-лак?

Черговий рік став поворотним у трендах. Якщо раніше наймодніше було робити покриття гель-лак, то тепер уявлення про моду перевертається і все більше жінок повертається до натуральності.

Тіна Кароль і Олена Зеленська стали тими лідерками думок, які впровадили стиль “голі нігті”. Що це означає? Це мінімалістичний дизайн нігтів, який передбачає обрізний або апаратний манікюр з прозорим глянцевим чи матовим покриттям. Пластина виглядає дуже здоровою, доглянутою та акуратною.

Тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Тіна Кароль

Перша леді України не раз з’являлася з таким стилем на публіці. Вона майже “під корінь” робить зріз, аби все виглядало охайно. Руки відмінно виглядають у поєднанні з її стилем: строгим та стриманим.

А ось Тіна Кароль демонструє, як “тиху розкіш” можна обіграти артистці, яка обожнює яскраві кольори та блиски. Вона робить акцент не на руках, а на зачісці, костюмі чи макіяжі. Поп-діва робить м’який овал та уникає покриття. Це і не дивно, адже у співачки вдома стоїть рояль, а як відомо, музиканти, які грають на клавішних, не відпускають “кігтики”.

Тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Тіна Кароль

Для того, щоб прозоре покриття виглядало гармонійно, потрібно дуже гарно зачистити нігтьову пластину перед нанесенням прозорої бази. Слід прибрати всі лусочки та акуратно зрізати кутикулу. Краще за все її прибрати за допомогою апарату.

Носити “тишу розкіш” дуже просто, а відрослий вільний край можна просто запиляти вдома. Якщо не буде відшарувань, то можна цілий місяць не звертатися до майстра заради корекції. Кутикулу можна посунути у бік за допомогою палочки з помаранчевого дерева.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини