Манікюр у стилі “Тихий шик”: тренд на натуральні нігті підтримують Олени президента Зеленська і Кравець (ФОТО)

Манікюр — одна з невід'ємних частин гардеробу кожної жінки. Що таке стиль "Тихий шик" і чому його полюбили найпопулярніші жінки нашої країни?

Манікюрні тренди сьогодні змінюються кожного сезону. Зараз на весняно-літній період у лідери вибивається стиль “Тихий шик”. Це унікальне поєднання розкоші 1970-х років та мінімалізму сучасного світу. Прийшло все це, звісно зі світових подіумів.

Домінують зазвичай відтінки бежевих та пастельних кольорів. Потрібно також не відпускати довжину нігтьової пластини. Надають перевагу короткому овалу чи м’якому квадрату. Також можна робити матовий “френч” з верхньою чорною тоненькою смужкою на вільному краї.

Одними з перших спробували так новомодне віяння найпопулярніші жінки України: Олена Кравець та Олена Зеленська.

Перша леді таким чином додала своєму образу стриманості та показала, що зараз її хвилює не власний манікюр, а глобальні важливі проблеми. Нині вона активно репрезентує нашу державу на світовій арені та регулярно проводить значущі зустрічі. Дуже цікаво обігрує знаменитість загалом тренд “Тиха розкіш”. У її гардеробі багато стриманих, але дуже вишуканих костюмів. До речі, можна помітити, що у дружини Президента є і фаворити серед одягу. Наприклад, графітовий брючний костюм.

Тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Олена Кравець

А ось її тезка, Олена Кравець, стала використовувати цей стиль ймовірно через те, що постійно має змінювати образи на сцені під час виступів. Простий скромний манікюр не впадає в око і дозволяє приміряти на себе яскраві виразні костюми.

Найкращі зачіски Олени Кравець
Тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Олена Кравець

Нагадаємо, що “Тихий шик” вподобали також відомі співачки Тіна Кароль і Настя Каменських, які прийшли до нього після років яскравих манікюрів та довгих нігтів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини