Показую, як приготувати смачнющу вечерю: кладу квасолю в пакет, відправляю в духовку і забуваю на 2 години

Досвідчені кухарі поділились простим рецептом смачної вечері, для приготування якої не потрібно докладати багато зусиль. Швидше записуйте всі кроки приготування частування

Після довгого робочого дня рідко хочеться стояти біля плити та вигадувати, яку б страву приготувати сьогодні. Насправді ж, аби зробити смачний та ситний перекус, необов’язково витрачати багато сил. Кулінари поділились простим рецептом смачної квасолі, запеченої з м’ясом – просто покладіть інгредієнти в рукав для запікання та відпочивайте декілька годин.

Квасоля – одна з найкорисніших рослин родини бобових. Вона містить у собі багато пектину, жирів, вуглеводів і клітковини. До того ж цей продукт містить залізо, йод, мідь, цинк і фтор у кількостях, що надзвичайно корисні для організму. Отже, пропонуємо приготувати не лише швидку та смачну, але й корисну вечерю для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Вирізка свиняча – 1 кілограм;
  • Дрібна квасоля – 100 грамів;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Чебрець свіжий – 3 гілочки;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Вершки – 100 мілілітрів;
  • Гірчиця з зернами – 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:

Свинину потрібно добре промити та порізати на дві частини. Кожну з частин перев’яжіть ниткою, а потім – обваляйте м’ясо у солі та перці. Поки м’ясо настоюється, почніть готувати овочі.

Квасолю попередньо замочіть у воді на ніч. Після – злийте воду та добре промийте боби. Очистьте та наріжте інші овочі та перекладіть їх у рукав для запікання. Додайте туди квасолю. За бажання страву можна готувати у томатному соусі. Для цього змішайте томатну пасту з цукром, сіллю, перцем та паприкою. Отриману суміш залийте у рукав для запікання.

Перекладіть усі інгредієнти в рукав для запікання
Перекладіть усі інгредієнти в рукав для запікання

Перекладіть підготовлене раніше м’ясо до квасолі з овочами. Випікайте 1,5-2 години в духовці, розігрітій до 170-180 °С.

Готова страва
Готова страва

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини