Екс-чоловік Ані Лорак міг відгуляти таємне весілля: нова обраниця Мурата засвітила чималу обручку у камінні

Ані Лорак мала тривалий та яскравий шлюб з амбітним чоловіком з Туреччини. Навіть попри розлучення, пара спілкується. Та чи змогла змиритися поп-діва з тим, що її колишній має тепер нову родину?

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу завжди вважалися яскравою парою українського шоу-бізнесу. Втім, їхні шляхи розійшлися кілька років тому, як подружжя, але доля не дала їм змоги забути один одного. У цих молодих людей є спільна донька Софія, яку знаменитості спільно виховують.

Ексчоловік Ані Лорак Мурат розповів, чому досі залишається в Україні
Екс-чоловік Ані Лорак міг відгуляти таємне весілля

Нині ж про співачку майже нічого не чути, адже ще на початку війни вона вирішила піти з публічного інформаційного простору. Натомість її колишній проявив велику шану до України, а з прихильниками, які розділили погляди популярного турецького бізнесмена, він вирішив ділитися всіма подробицями свого життя.

Так, ще у грудні минулого року, Мурат показав крупним планом свою нову обраницю Лілію. Вона з України. У кадрі ефектна дівчина демонструє, що екс-чоловік Ані Лорак дуже серйозно до неї ставиться: на правій руці коханої Налчаджиоглу виблискує чимала обручка. Видно, що чоловік не поскупився на прикрасу для своєї милої.

Чи має Ані Лорак почуття до батька своєї дитини?

Співачка уникає розмов про своє особисте життя. Проте, зірка не раз розповідала, що чула про зради Мурата. Звісно, з цього приводу у неї було мало позитивних емоцій. Проте, заради щастя своєї дочки вона вирішила не обривати спілкування.

Зараз знаменитість взагалі зачинилася у собі та зрідка робить дописи на своїй сторінці в Інстаграмі, тим паче не здіймає теми стосунків з батьком Софії.

Нагадаємо, що колишній чоловік Ані Лорак веде підприємницькі справи в Україні. Він давно вподобав нашу країну, але нині з родиною перебуває більшість часу на своїй справжній батьківщині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини