Що відомо про стосунки Злати Огнєвіч і Володимира Ярославського, який більше не приховує ставлення до співачки

Популярна співачка Злата Огнєвіч так і не знайшла кохання на проєкті "Холостячка". Та, схоже, Амур просто чекає свого часу. Як Володимир Ярославський проявив свою симпатію до зірки?

Співачка Злата Огнєвіч не приховує, що давно одинакує. Зірка заради кохання пішла навіть на проєкт СТБ, “Холостячка-2”, але свою долю так і не знайшла. Її обранець, Андрій Задворний, полишив її дуже швидко після завершення останнього знімального дня.

Звісно, такий хід подій дав свій відбиток. Артистка тривалий час шукала у собі сили, аби знову стати до творчості, але схоже, що у знаменитості можуть з’явитися нові романтичні стосунки.

Що відомо про стосунки Злати Огнєвіч і Володимира Ярославського

Нещодавно виконавиця опублікувала у мережі нове весняне фото, яке поспішив прокоментувати Володимир Ярославський. Він був малослівним та просто лишив серце під світлиною Злати, як символ своєї прихильності.

Що відомо про стосунки Володимира Ярославського та чи може він возз’єднатися зі Златою Огнєвіч?

Традиційно популярний шеф нічого не говорить про свої відносини та замовчує навіть стосунки з Ольгою Мартиновською, з якою його підозрювали у романі. Володимир часто публікував провокативні світлини з колегою по “МастерШефу”, але, схоже, ці зірки і дійсно лишилися друзями попри всі чутки.

Володимир Ярославський кардинально змінив образ
Що відомо про стосунки Злати Огнєвіч і Володимира Ярославського

Команда сайту “Добрі новини” помітила, що відома кулінарка нещодавно публікувала кадри для підписників, де розповідала, що зараз шукає собі нове житло, де буде жити вдвох зі своєю дочкою від першого шлюбу. Зіка знаходиться і зараз за кордоном, а на Батьківщину остаточно повертатися поки що не хоче. Виїхала в евакуацію знаменитість ще у 2022-му році.

Нагадаємо, що ні Злата Огнєвіч, ні Володимир Ярославський не поширюють інформацію про свої колишні стосунки, а тим паче шлюби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини