Тіна Кароль, Ані Лорак, Настя Каменських показали своїх перших чоловіків: вийшли з тіні дружин

Ми звикли до традиційного сценарію, що чоловіки докладають руку до збагачення та появи популярності у своїх дружин. Однак, цей сценарій часто працює лише у фільмах, а реальність може бути куди цікавішою.

Зірки українського шоубізнесу можуть вражати своєю популярністю. Іноді вона сягає таких висот, що всі рідні та друзі потрапляють у групу “а, це ж її чи його друг або близька людина”. Однак, деякі все ж таки змогли зняти з себе звання “чоловіка зірки” та зарекомендуватись як повноцінна особистість.

Які чоловіки українських зірок зуміли вийти з тіні своїх популярних дружин?

Чоловік Тіни Кароль

Першим та поки що єдиним чоловіком відомої та успішної попдіви був Євген Огір. Він працював продюсером музичного каналу. Тоді молода співачка знайшла продюсера, з яким хотіла побудувати лише робочі стосунки. Але в них виникла міцна дружба, а згодом і кохання.

На початку 2008-го року вони одружилися таємно від усіх, а через пів року повінчалися. У листопаді Тіна народила сина Веніаміна. Подружжя виглядало дуже радісним та щасливим.

Чоловік був доволі успішним, адже подарував коханій триповерховий будинок після одруження. А на телеканалі, до Огір познайомився з Кароль, він вів успішні проєкти “Tviй формат” та “Молочні брати”.

До 2012 року фанати навіть не підозрювали про якісь проблеми у щасливій сім’ї. Тоді шанувальники помітили, що Євген Огір сильно схуд, а згодом з’ясувалося, що він був хворим на рак шлунку, від чого і помер.

Хоч минуло вже стільки часу, але серце Тіни Кароль досі належить її коханому.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Чоловік Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу, колишній чоловік Ані Лорак працював менеджером у турецькому готелі, де познайомився зі співачкою. Однак, згодом він не зміг бути без неї та наважився переїхати в Україну до коханої, яка натомість поїхала працювати в сусідню країну.

Мурат з Ані Лорак та дружиною
Мурат з Ані Лорак

На теренах України Мурат відкрив власний косметичний бізнес “Farmasi”, де тепер працює його наречена Лілія візажисткою. Також турок володіє українськими ресторанами та клубами. Його теж пов’язують з комплексом для пляжного відпочинку “Biruza Beach Club”.

Мурат з нареченою
Мурат з нареченою Лілією

Чоловік Насті Каменських

Наразі Настя Каменських одружена з репером Потапом, проте мало хто пам’ятає її перші стосунки зі студентським коханням Володимиром Дятловим. Вони пробули в статусі пари недовго, адже Володимир мав переїхати навчатися з Києва до одного з ВНЗ Миколаєва.

Нині Дятлов відкрив у Миколаєві свій успішний бізнес, який займається виготовленням суші. Цей ресторан відвідали Настя Каменських і Потап та запропонували йому відкрити свій ресторан у Києві, покривши всі витрати. Репер зізнається, що хотів би відкрити з ним свій бізнес.

Настя Каменських і Володимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов
Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини