Два чоловіки мрії на одному фото: Матвієнко показала модну річ із зображенням Арсена Мірзояна й Олега Винника

Відома українська співачка та донька легендарної артистки Ніни Матвієнко похизувалась стильною річчю зі свого гардероба. Зірка носить за кордоном модну сумку з незвичайним принтом

На особистій сторінці відомої української співачки Тоні Матвієнко не часто з’являються нові Історії чи фотографії. Втім, час від часу артистка тішить шанувальників кадрами та новинами, якими таки ділиться у своєму блозі в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу знаменитість показала стильну сумку-шопер із зображенням весільної фотографії зі своїм чоловіком.

В Інстаграм-історіях Тоня Матвієнко опублікувала відео з автобуса. На сусідньому від артистки сидінні транспорту лежала сумка, на яку було нанесено принт – фотографія співачки з її чоловіком Арсеном Мірзояном. На тлі зображення позував і Олег Винник.

Матвієнко показала шанувальникам свою стильну сумку із зображенням Мірзояна та Винника
Матвієнко показала шанувальникам свою стильну сумку із зображенням Мірзояна та Винника

Нагадаємо, що зіркова пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відгуляли своє весілля у червня 2017 року. Церемонія відбулась 15 червня, а на свято знаменитості запросили близько 60 гостей – багато людей на важливій події закохані не захотіли. До слова, на весілля, очікувано, завітали й зіркові колеги Мірзояна та Матвієнко.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зіграли весілля влітку 2017 року
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зіграли весілля влітку 2017 року

До опублікованої Історії українська артистка прикріпила свою пісню, а також – відмітила свого коханого. Схоже, що відома українська співачка дуже сумує за своїм коханим чоловіком. До слова, зараз Тоня Матвієнко мешкає за кордоном, куди вирушила після початку повномасштабної війни. Знаменитість оселилась разом з молодшою донькою у передмісті великобританського міста.

Арсен Мірзоян, чоловік Тоні Матвієнко, залишився в Україні разом зі своєю тещею Ніною Митрофанівною. Раніше артист, як і його зіркова родичка, зізнавався, що їм цілком комфортно разом жити. Хоча насправді спершу Ніна Матвієнко не вітала стосунки своєї доньки з Мірзояном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини