Марафет кардинально змінює зірок: як без макіяжу виглядають Тіна Кароль, Ані Лорак і Настя Каменських

Всі ми звикли, що наші зірки українського шоу-бізнесу частенько з'являються на публіці саме з макіяжем, але рідко їх можна побачити без нього.

Макіяж – невід’ємна частина образу кожної зірки. Ніхто зі співачок українського шоу-бізнесу не дозволить собі вийти на сцену до своїх прихильників без краплі макіяжу. Попри це, зіркові дівчата не соромляться показатися без гриму та інстаграмних фільтрів, завдяки яким артистки можуть здаватися ще привабливішими, ніж це є насправді.

Тіна Кароль

Головна фішка Тіни Кароль – яскраві червоні губи. Кожен українець знає, що Тіна Кароль повинна кожного разу бути зі своїми червоними губами, а якщо цього не стається, то можна “бити в дзвони”. Однак, співачка не проти показатися своїм прихильникам без краплі макіяжу і, чесно кажучи, виглядає артистка майже так само, як з макіяжем. Єдина сильна відмінність  – немає червоних губ, на які одразу звертаєш увагу. В Тіни дуже рівний тон шкіри, немає прищиків та висипань і майже не видно зморшок. Справжній приклад для наслідування!

Тіна Кароль показалася без макіяжу
Тіна Кароль показалася без макіяжу

Настя Каменських

Настя Каменських без макіяжу
Настя Каменських без макіяжу

Українська кучерявка Сью також не відстає у природній красі. Зірка теж не проти показатися прихильникам без краплі мейку та дивує своїм гарним зовнішнім виглядом. Звісно, з макіяжем всі зірки виглядають бездоганно, але, на думку нашої редакції сайту Добрі новини, без макіяжу можна вловити той шматочок справжності, якого так не вистачає прихильникам.

Ані Лорак

Ані Лорак показалася без макіяжу
Ані Лорак показалася без макіяжу

Українська співачка Ані Лорак без макіяжу та в окулярах виглядає як звичайна сіра мишка. В жінки також в дуже хорошому стані шкіра, це легко помітити навіть через камеру телефонів. В реальному житті Ані Лорак не часто можна побачити без макіяжу, але це не означає, що це зробити зовсім неможливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини