Української не знає, то російської навчає: Ані Лорак вчить свого нового коханого-іспанця російської мови

Ані Лорак, яка поїхала з росії жити до свого нового обранця в Іспанію, опублікувала відео, де вона вчить його російської мови. Співачка без краплі сорому вітає жінок російською з восьмим березня.

З початком повномасштабного вторгення Ані Лорак не сказала ні слова про події в Україні. Співачка продовжує вести публічну діяльність в країні-агресорці, спілкується з російськими зірками і не переходить на рідну мову. Крім того, Лорак переїхала жити до свого нового чоловіка в Іспанію, з яким будує нове життя.

Редакція сайту Добрі новини помітила на сторінці співачки, як вона вчить його російської мови, не соромлячись того, що росія продовжує вести протизаконні дії на території України.

“С 8 марта”, – повторює Лорак своєму новому обранцю.

Ані Лорак вчить свого нового чоловіка російської мови
Ані Лорак вчити свого нового чоловіка російської мови

Чоловік сміється і повторює за нею просту і коротеньку фразу-привітання, а з ним разом сміється й Лорак. Українські прихильники навіть не здивовані, чому Ані Лорак обрала саме російську мову для навчання, а не рідну українську. Ім’я свого загадкового чоловіка жінка не розкривала, поки не позначила його на відео. Не боїться Лорак також й показувати його обличчя та те, як вони разом проводять свій вільний час.

Перед цим співачка презентувала декілька нових пісень в соціальних мережах, але в коментарях українські прихильники не дуже зраділи образу в кліпі Ані Лорак на пісню “Рядом, но не вместе”. Її звинуватили в тому, що вона повністю переробила свою зовнішність та виглядає не натурально. На таку критику Лорак ніяк не відреагувала, а продовжила ділитися з прихильниками своїми новими піснями.

  • “За Україну не тисне? Як можна так всіх зрадити та посміхатися”,
  • “Знову російською, немає нічого святого”,
  • “Вона може тільки світитися перед росіянами за гроші, більше немає нічого святого”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини