Доньку Ані Лорак критикують за зовнішність: подивіться на 11-річну Софію від шлюбу з турецьким бізнесменом

Популярна співачка Ані Лорак для багатьох стала справжнім еталоном краси, а ось її дочку Софію компліментами не балують. Дівчинка вже рік не веде соціальні мережі.

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу зараз мало ділиться подіями зі свого життя, а минулого року до літа не виходила на зв’язок з підписниками в Інстаграмі. Прихильники і хейтери намагалися з’ясувати, куди є зникла кумирка мільйонів.

Ані Лорак зі своїм колишнім чоловіком
Доньку Ані Лорак критикують за зовнішність

 

Потрібну інформацію знайти не вдалося, натомість чимало користувачів мережі наштовхнулися на особисту сторінку дочки співачки та її колишнього чоловіка, Софії. Дівчинка створювала контент, цікавий одноліткам і навіть не підозрювала, що у коментарях її не тільки засиплять питаннями про те, де мама, а ще почнуть відверто обговорювати зовнішність, дорікаючи недосконалим зовнішнім виглядом.

У коментарях насмішкувато написали:

  • “Збрий вуса! Мужик росте!”
  • “Побрий своє лице”
  • “Така страшна, як і мати. Побрий її… Хоча матір ганьба для України!!!! Щоб ми вас нелюди не бачили більше на своїй землі!!!!! Уроди!!!!!!”
  • “Збрий вуса”
Доньку Ані Лорак критикують за зовнішність

Сама ж дочка артистки не стала відповідати на такі закиди, як і її знаменита матір. Ані Лорак не відписалася під жодною публікацією малечі. Щоправда, Софія вже дуже давно нічого не постила в Інстаграмі, можна припустити, що популярна ненька могла заборонити дочці сидіти в інтернеті?

Поп-діва ніяк не коментує останнім часом життя своєї дитини. Пару разів Соня з’являлася у сторіз свого тата Мурата. Відомо, що чоловіку не заборонено спілкуватися з нею. Втім, у мережі припускають, що нині дівчинка продовжує проживати з мамою, як це було і до війни.

Нагадаємо, що Ані Лорак народила свого первістка у 2011-му році, про появу малюка на світ родина пару днів не розповідала пресі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини