Дизайнерка Олени Зеленської розповіла, як перша леді обирає одяг: ексклюзивні наряди, пошиті на замовлення

Стиль першої леді України не припиняє захоплювати публіку. Нещодавно дизайнерка, яка займається створенням нарядів для Олени Зеленської, розповіла, як вона обирає собі одяг

Першу леді України одягає успішна українська дизайнерка Ельвіра Гасанова. У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-каналу Beauty Dose знаменитість розповіла про процес співпраці з дружиною чинного президента й зізналась, як саме Олена Зеленська обирає для себе наряди. Гасанова зізналась, що перша леді в реальному житті є абсолютно такою самою, як і в реальному житті.

Дизайнерка зізналась, що вважає Зеленську приємною та дуже глибокою людиною. Ельвіра Гасанова розповіла й про команду першої леді України. Знаменитість зазначила, що помічники дружини чинного президента побачили в дизайнерці та її бренді виключно сильні сторони. Завдяки цьому їм вдалось побудувати успішну співпрацю.

Дизайнерка першої леді України розповіла про співпрацю з нею та пригадала її команду
Дизайнерка першої леді України розповіла про співпрацю з нею та пригадала її команду

Крім того, Ельвіра Гасанова пригадала, що раніше процес підбору Олені Зеленській одягу починався зі створення ескізів. Спочатку перша леді України передивлялась пропоновані начерки нарядів, а команда дизайнерів створювала бажаний образ для дружини президента. Втім, тепер в Олени Зеленської обмаль часу, тому етап створення ескізів команда пропускає.

З огляду на дефіцит вільного часу Олена Зеленська обирає собі одяг для тих чи інших заходів зі вже пошитих нарядів. Коли перша леді вибрала для себе образ, пригадує Ельвіра Гасанова, вони передають його – везуть самостійно або ж просять водія забрати та доставити одяг.

Одяг для Олени Зеленської створює відома українська дизайнерка Ельвіра Гасанова
Одяг для Олени Зеленської створює відома українська дизайнерка Ельвіра Гасанова

Нагадаємо, що востаннє перша леді України виходила у світ в одязі від Ельвіри Гасанової на початку травня. Тоді Олену Зеленську запросили у Лондон з нагоди коронації Чарльза ІІІ. Тоді дружина президента вийшла у світ у стильному чорному костюмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини