Екс-чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу “розкошелився” і зробив новоспеченій дружині дорогий подарунок: “Незабутнє”

Відомий український бізнесмен турецького походження нині перебуває у медовому місяці зі своєю новоспеченою дружиною. Кохана Мурата Налчаджиоглу показала милий подарунок від нього

Особливу популярність Мурат Налчаджиоглу здобув після одруження з відомою співачкою Ані Лорак. Довгий час пара була разом і будувала міцні стосунки, втім врешті-решт закохані розійшлись через подружню невірність бізнесмена. З того моменту пройшло багато років, Мурат Налчаджиоглу встиг усвідомити багато речей і знайшов нове кохання.

На початку цього літа зіркова пара, відомий український бізнесмен турецького походження та візажистка, відгуляли весілля. Захід знаменитості організували під Києвом, у Конча-Заспі. Після скромного, але затишного гуляння, закохані вирушили у романтичну відпустку. Із собою зіркова пара взяла доньок від попередніх стосунків – Софію та Олександру. Дівчата швидко знайшли спільну мову, а тому вся родина весело проводить час разом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лілія Реус, кохана дружина Налчаджиоглу, показала, який подарунок отримала від свого чоловіка. Знаменитість подарував своїй обраниці повітряну кулю. Щоправда, вона була у розпорядженні закоханих та їхніх дітей лише деякий час. Мурат Налчаджиоглу подарував дружині і донькам політ на повітряній кулі в Каппадокії.

Лілія Реус показала, який подарунок їй зробив новоспечений чоловік Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус показала, який подарунок їй зробив новоспечений чоловік Мурат Налчаджиоглу

Варто зазначити, що такий подарунок обійшовся Мурату Налчаджиоглу у кругленьку суму. Залежно від багатьох факторів, як от, наприклад, сезон, кількість туристів і тривалість польоту, покататаси у Каппадокії на повітряній кулі може вартувати від 100 до 250 євро. Втім, знаменитому українському бізнесмену нічого не шкода заради рідних людей та позитивних емоцій, які вони переживають разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини