Олег Скрипка оскандалився виступом на підтримку російських музикантів: артист дав свій коментар

Олег Скрипка декілька днів тому виступав на благодійному концерті, але чоловік "забув" пригадати той факт, що виступатиме від разом із росіянами.

Російська продюсерка Марія Сьомушкіна влаштувала концерт у Чорногорії, куди було запрошено чимало співаків та музикантів. До числа запрошених гостей та, власне, учасників фестивалю приєднався лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка. Чоловік разом з російськими музикантами-біженцями виступали на одній сцені та добре проводили час. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповіла Сьомушкіна.

Дівчина каже, що на її марафоні було дуже багато позитивних емоцій, якісної музики та своєрідної магії, яка заповнила собою весь простір. Не забула Марія позначити Скрипку в дописі разом з російськими біженцями. Дівчина пишалася тим, що музиканти без жодних політичних суперечок створили неймовірну атмосферу, за що їм дуже вдячна їхня публіка.

“Музика може врятувати світ, я в це вірю!”, – пише Сьомушкіна.

Олег Скрипка на одній сцені з російськими музикантами
Олег Скрипка на одній сцені з російськими музикантами

Реакції від української спільноти довго очікувати не довелося. Розгнівані прихильники засипали негативними коментарями сторінки у соціальних Мережах самого Олега Скрипки, але чоловік на таке реагує спокійно. Ще раніше від говорив про те, що росіяни, які йдуть проти режиму путіна, тікають з країни та жодним способом не підтримують дії російської федерації – заслуговують на повагу, тому в такому є сенс і цих людей потрібно підтримувати.

“Я поважаю будь-яку людину”, – казав раніше Олег Скрипка.

Про виступ з росіянами на одній сцені чоловік не говорив нічого, але на своїй офіційній сторінці подав інформацію про те, що виступає, збираючи кошти на потреби українських дітей, які постраждали від вторгнення країни-агресора.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини