Новий рік у Дубаї: ексчоловік Ані Лорак показав, з ким буде зустрічати 2024-й. І це не Лілія Реус. (Фото)

Новий рік заведено вважати сімейним святом і багато хто намагається провести його в колі сім'ї. При цьому зовсім не важливо, в якому місці вас застане цей день, головне, щоб рідні люди були поруч.

Ексцентрична вдача співачки Ані Лорак виявилася в незвичайному контексті – її колишній чоловік – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, разом з їхньою спільною донькою Софією, обрав шлях до Дубаю, де, скоріше за все, вони й будуть святкувати Новий рік.

Але в якому складі пройде зустріч року Дракона, залишається поки тільки здогадуватися, адже чутки про його розрив із другою дружиною – українською візажисткою Лілією Реус – не вщухають.

До речі, пара поки офіційно коментарів з цього приводу не дає, зате фаловери, які пильно стежать за їхнім приватним життям, свої висновки роблять. Так, днями Лілія, повернувшись із відпустки, яку вона провела за кордоном, виставила на своїй сторінці в Інстаграмі фото, на яких видно не тільки її спокусливу фігуру, а й накритий на одного Різдвяний стіл.

Що ж до Мурата, то він виглядає щасливим поруч зі своєю 12-річною донькою, яка, до речі, дуже схожа на батька. Так, на своїй Instagram-сторінці Налчаджиоглу, зокрема, поділився моментом із Софією, зафіксованим у ліфті, де вони тримають в руках пачку з ласощами та ліхтарик. Також він виклав в сторіс відео, де дочка ввечері грається на пляжі з іншими дітьми.

Мурат Налчаджиогл з дочкою Фото: Instagram.com/muratnalca
Мурат Налчаджиоглу з дочкою Фото: Instagram.com/muratnalca

Раніше ми писали, що Новий рік на Батьківщині вирішила зустріти українська співачка Мікі Ньютон, яка разом зі своїм чоловіком прибула з Америки до України.

Також на Батьківщині 2024-й вирішив зустріти заслужений артист України, репер й продюсер Олексій Потапенко (Потап), який Різдво відзначав у Великобританії. Але в якій компанії він буде святкувати – поки що не відомо, чекаємо на “фотозвіти” в Instagram.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини