Сценічна та реальна дружина Зеленського позмагалися вродою: Олена Кравець зібрала всі компліменти (ФОТО)

Володимир Зеленський — непересічна особа, яка має дуже цікаву біографію. Дізнайтеся, чому йому тривалий час приписували сосунки з Оленою Кравець та кого вважали його справжньою дружиною.

У минулому — популярний артист, а нині потужний політик, Володимир Зеленський, завжди привертав увагу прихильників. Чоловік гарно зарекомендував себе, як комік, але й разом із цим швидко увірвався у державні справи, перевершивши всіх своїх попередників.

Чимало українців люблять і пам’ятають його, як артиста, і разом із цим радо згадують подробиці його особистого життя.

Звісно, після того, як Олена Зеленська стала публічною особою, ні в кого не лишилося сумнівів, що у світі існує справжнє кохання і воно — у родині Президента. Перша леді України довела всім, що своєму обранцеві вона стала не лише берегинею дому та мамою його дітей, а справжньою підтримкою та опорою. Недарма її образ став ключовим навіть для американського видання Vogue.

Сценічна та реальна дружина Зеленського позмагалися вродою

Втім, до початку політичної кар’єри Зеленської, її коханому любили приписувати стосунки з багатьма іншими жінками. Зокрема “потенційними обраницями” були акторка Світлана Ходченкова і навіть Віра Брежнєва. Проте, всіх своїх сценічних конкуренток посунула одна єдина білявка — Олена Кравець.

Сценічна та реальна дружина Зеленського позмагалися вродою

Зірка “Вечірнього кварталу” часто на сцені грала то дружину, то коханку Володимира. Настільки переконливо пара виглядала у своїх номерах, що глядачі часто замислювалися, а чи немає і дійсно у цих молодих людей відносин. І вони дійсно є, але виключно дружні. Більше того, Кравець — дуже близька родині Голови держави, адже саме вона стала хрещеною мамою для його справжньої дружини.

Нагадаємо, що у Володимира Зеленського та його обраниці є двійко дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини