Олена Зеленська носить модні тренди 2023 року: розкльошені джинси, костюм-трійка і стильне боб-каре (ФОТО)

Олена Зеленська часто влаштовує зустрічі з лідерами європейських країн та іншими відомими людьми. Перша леді вражає не лише своїм професіоналізмом, але й неймовірними образами.

Олена Зеленська, будучи дружиною Володимира Зеленського, не завжди користувалася популярністю. Коли чоловік був актором та продюсером “Кварталу-95”, Олена допомагала своєму коханому писати сценарії та підтримувала його імідж, але не вона не була на стільки публічною, як зараз.

Після того, як Володимир Зеленський став президентом України, Олена Зеленська отримала статус Першої леді. Зіркова дружина почала все частіше виходити в світ, а з початком повномасштабного вторгнення біля Зеленської завжди крутяться журналісти. Жінка вміє тримати себе так, як потрібно Першій леді, але крім професійних навичок Олена відрізняється відмінним почуттям стилю.

Найкращі образи Олени Зеленської: тренди року на прикладі Першої леді
Найкращі образи Олени Зеленської: тренди року на прикладі Першої леді

Улюблений одяг Олени Зеленської – класичний костюм-трійка. Жінка постійно з’являється у класичних костюмах на зустрічах з культурними та політичними діячами. Одним з останніх виходів у костюмі-трійці стала зустріч з президентом ОАЕ та представницями місцевого уряду. Олена була одягнена в чорний костюм та білу сорочку, яка ідеально доповнює загальний образ Першої леді.

 

Щоправда, Зеленська вміє вдягатися не лише у класику і може навідатись в гості не лише до представників уряду тієї чи іншої країни. Олена може водити трактор у штанах-кльош і буде комфортно себе почувати. Для образу зіркова дружина обрала сині кльошні джинси, бежеві чобітки та чорну теплу куртку, яка захищає від вітру. Засічка в жінки була стримана та класична – заплетене волосся і нічого зайвого.

Улюблений одяг Олени Зеленської - тренди 2023 року
Улюблений одяг Олени Зеленської – тренди 2023 року

Зачіска Першої леді майже не відрізняється. Олена може носити або трендове боб-каре, або подовжене каре з підкрученими локонами та чубчиком. Кожен вихід Зеленської – окремий привід ще раз переконатися в тому, що вона не лише професіонал своєї справи, але й справжня ікона стилю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини