Як виглядає і чим займається чоловік Лілії Ребрик, прізвище якого ведуча не стала брати після весілля

Народна улюблениця Лілія Ребрик не приховує від прихильників таємниць. Знаменитість показала свого єдиного законного чоловіка, з яким привела у світ двійко діток.

Лілія Ребрик. Зірка героїні цього матеріалу вже багато років сяє на українському телебаченні. Популярна білявка стала справжньою улюбленицею для мільйонів наших глядачів. А цінують її не лише за талант та харизму. Щирість перед прихильниками, чесність — ось якості, які дуже личать цій знаменитості.

Ведуча з радістю розповідає про свою родину в Інстаграмі й позиціює себе, як людину сімейних цінностей. Залюбки селебріті показує не лише діток, а й спільні світлини з коханим чоловіком. Обранця звати Андрій Дикий, він за професією хореограф. Шлюб пара уклала майже 10 років тому, у 2011-му.

За цей час у них з’явилося двійко донечок, які успадкували все найкраще від популярних батьків. А познайомилися молоді на проєкті “Танці з зірками” на телеканалі СТБ. Спершу дуже ніяковіли говорити перед камерами про свій роман, але згодом все ж таки відкрили правду світові.

Проте, не обійшлося і без курйозних ситуацій. Виявляється, після заміжжя Лілія вирішила не брати прізвища милого, хоч співзвуччя Ліліана Дика їй сподобалося через алюзію на екзотичну квітку. До речі,  Ліліана — це її справжнє ім’я. А за ПІП лишилася вона навіть не Ребрик, а Тодорюк, адже ще під час навчання акторству зірка взяла собі псевдонім.

Як виглядає і чим займається чоловік Лілії Ребрик

 

Змінювати ініціали не стала ведуча через те, що потрібно було перероблювати дуже багато документів.

Нагадаємо, що під час війни Лілія Ребрик не виїздила з дочками за кордон, а лишилася у батьків на рідній Буковині. Нині вона активно продовжує працювати у Києві та знаходиться разом з родиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини