Кароліна Куєк vs Лілія Реус: хто більше підходить в ролі дружини турецькому красеню Мурату Налчаджиоглу

Екс-чоловік Ані Лорак Мурату Налчаджиоглу вже тривалий час будує стосунки з українською візажисткою Лілією Реус. Чоловік похвалився своєю новою коханою.

Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак в 2019 році і почав будувати стосунки з українською візажисткою Лілією Реус. Пара разом вже майже два роки і навіть повномасштабне вторгнення не стало на заваді їхнім стосункам і навіть діти від попередніх шлюбів спокійно знайшли один з одним спільну мову.

На відміну від зрадниці Лорак Лілія активно підтримує з Муратом Україну і продовжує заохочувати своїх підписників донатити на потреби українських захисників. Варто зазначити, що дівчина має дуже гарну фігуру і не проти похизуватися нею у соціальних мережах.

Відповідні знімки можна побачити на офіційній сторінці Лілії та Мурата. Дівчина для образу обрала для яскраво-жовтий купальник та білу мереживну накидку від сонця. Мурат, в свою чергу, був у трендових сонцезахисних окулярах, плавках і звичайній кепці.

Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав усіх своїх жінок
Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав усіх своїх жінок

“Найкращі моменти з моїм коханням”, – написала Лілія описі під фото.

Що стосується Ані Лорак, зрадниця повернулась до росії і активно розповідає всім про те, що вона не має ніякого відношення до допомоги українській армії, в якій її почала звинувачувати російська влада. Зірка почала виправдовуватися через те, що її концерти почали активно скасовувати на росії і вона не захотіла втрачати тепленьке місце з великими прибутками.

Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав усіх своїх жінок
Бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав усіх своїх жінок

В Україні колеги співачки засудили такі її висловлювання про свою Батьківщину, але Ані Лорак не стала це ніяк коментувати. Вочевидь, Лорак не дуже переймається ситуацією в країні, бо відносить себе до людей, які не розбираються в політиці. За словами екс-українки її місія – нести добро та любов.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини