Бужинська показала, як та з ким провела Новий рік: навіть найстарша донька співачки нарешті завітала (ФОТО)

Відома українська співачка продемонструвала теплі сімейні кадри зі святкування Нового року. Зірка показала всіх своїх дітей – на фото потрапила навіть найстарша донька співачки, про яку майже нічого не чути

Катерина Бужинська, як і мільйони інших українців, цьогоріч не влаштовувала гучних святкувань. 2022 рік став одним із найважчих у житті кожного громадянина нашої країни, тому кожному передусім хотілось провести його в сімейному колі, поруч із найближчими та найкоханішими людьми. Так відбулось і в родині української співачки. Знаменитість показала, як прикрасила свою оселю, а також опублікувала кадри зі своїми дітками.

Святкування Нового року в родині Бужинської

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка поділилась теплими кадрами, на яких шанувальники мали змогу побачити не лише її двійнят, яких вона показує дуже часто, а й найстаршу доньку зірки. Так, Катерина Бужинська опублікувала красиві фотографії, які були зроблені у неї вдома, біля новорічної ялинки.

Фотографії з особистої сторінки української співачки в соціальній мережі Інстаграм
Фотографії з особистої сторінки української співачки в соціальній мережі Інстаграм

На нових кадрах усі троє дітей української співачки були одягнуті у вбрання в однаковому стилі, а обличчі кожного була присутня усмішка. Так, молодші діти ніжно притискались до своєї старшої сестри, а на тлі була красиво наряджена новорічна ялинка. Катерина Бужинська безперечно має хороший смак, адже навіть поза сценою та численними камерами папараці вона та вся її родина виглядають бездоганно.

Сукні її доньок та костюм сина, в якому вони з’явились на новорічних світлинах, ідеально пасували до кольорового тону, в якому було прикрашене різдвяне дерево. Схоже, що зіркова родина артистки вирішила дослухатись до порад експертів та зустріти рік Чорного Водяного Кролика у кольорах, які йому подобаються.

Катерина Бужинська показала, як та з ким зустріла Новий рік 2023
Катерина Бужинська показала, як та з ким зустріла Новий рік 2023

Крім того, відома українська співачка також опублікувала спільні кадри зі своїми дітьми. Так, знаменитість позувала з ними, сидячи на дивані та ніжно обіймаючи всіх своїх діток. Катерина Бужинська була неймовірно щаслива перебувати разом зі всією своєю родиною у такий важливий день. До слова, співачка також одягла вбрання у синьому кольорі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини