“Здула” губи та зробила пишну укладку: кум Лободи Анатолій Анатоліч вразив зовнішнім виглядом співачки

Відома українська співачка Лобода давно дружить з шоуменом і ведучим Анатолієм Анатолічем. Нещодавно знаменитість показав, як виглядала його кума раніше

Світлана Лобода давно здобула популярність серед української авдиторії. Знаменитість завоювала славу запальними хітами та сміливими сценічними образами. Попри те, що на початку повномасштабної війни знаменитість втрапила у скандал через свої виступи на російській сцені, сьогодні артистка дає благодійні концерти на підтримку українців та активно займається волонтерською діяльністю.

Втім, встигає зірка не лише працювати, але й рідним та друзям час приділяти. Зокрема, мова йде про кума знаменитості – відомого українського шоумена і телеведучого Анатолія Анатоліча. Свого часу Лобода стала хрещеною мамою старшої доньки свого друга Аліси. Нещодавно шоумен вирішив пригадати, як вони з кумою виглядали багато років тому.

Анатолій Анатоліч і Лобода товаришують вже дуже давно та навіть встигли стати кумами
Анатолій Анатоліч і Лобода товаришують вже дуже давно та навіть встигли стати кумами

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анатолій Анатоліч опублікував архівну фотографію зі своєю близькою подругою. На кадрі зірковий дует позує на радіо “Люкс ФМ”. Ведучий наголосив, що вони зі Світланою Лободою дружать вже дуже давно, а свідчить про це, зокрема, ця фотографія. Кадр, за спогадами знаменитості, був зроблений ще за часів, коли Анатоліч працював на радіо. Нагадаємо, що це й дійсно було доволі давно. Шоумен був ведучим на радіостанції “Люкс ФМ” з 2006 по 2012 рік.

На опублікованій фотографії знаменитості виглядають дуже щасливим й усміхненими. Світлана Лобода позує з красивою укладкою та мінімумом макіяжу, а губи знаменитості ще не збільшені. Загалом, важко сказати, що відома українська співачка сильно змінилась, втім дещо в її зовнішності таки змінилось.

Так само не скажеш, що зовнішній вигляд Анатолія Анатоліча кардинально відрізняється від того, яким ведучий є сьогодні. На опублікованій фотографії знаменитість позує у модній шкіряній куртці, чорній футболці з малюнком і підвіскою. Основна фішка образу шоумена – зачіска. Темне волосся зафіксовано таким чином, що утворює високий чуб на голові ведучого.

Анатолій Анатоліч показав, як вони з Лободою виглядали щонайменше 10 років тому
Анатолій Анатоліч показав, як вони з Лободою виглядали щонайменше 10 років тому

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини