Кого та за що розкритикував Ігор Кондратюк: чим телеведучому не вгодили Потап, Лорак та Ханумак

Ігор Кондратюк не одн рік підкорював глядачів своєю суворістю у складі журі різних проєктів з талантами, але зараз чоловік активно критикує українських зірок.

Ігор Кондратюк – відомий український продюсер та телеведучий, який за все своє життя побачив багато талановитих співаків та співачок, але чоловіка зараз дуже дивує те, що справжні українські артисти не вміють якісно робити музику під час повномасштабного вторгнення.

Таким чином, Ігор розкритикував Руслана Ханумака за його пісню “Дика дичка”. Чоловік вважає, що це справжня шароварщина, якій не місце в українському медіа-просторі. Такої думки дотримується не лише чоловік, але й більшість користувачів інтернету. Кондратюк додає, що на фоні пісні Ханумака, така ж пісня Потапа “Волонтер” вже не здається такою поганою.

За що Ігор Кондратюк критикує зірок українського шоу-бізнесу
За що Ігор Кондратюк критикує зірок українського шоу-бізнесу

Потап теж не дуже гарно відзначився в очах телеведучого. Ігор пригадує, як в 2022 році вони знімали одну програму, де Потап був ведучим, а Кондратюк прийшов в якості запрошеного гостя. Тоді чоловіки привітались одне з одним, але Потап крізь зуби сказав “Привіт”, бо пам’ятає, як той критикував його за те, що Потап виступав на москві і знімав там штани.

Пісня Потапа йому також не подобається. Кондратюку вкрай сильно не подобається шароварщина і байрактарщина, але це в будь-якому разі краще, ніж російська музика, яку виробляє Ані Лорак.

Днями, Ані Лорак по-особливому відзначилась. Зрадниця України відвідала інтерв’ю однієї з найголовніших пропагандисток Альони Блін і розповіла про своє вкрай складне життя в Україні. Як виявилося, Лорак була такою нещасною, що була вимушена покинути Батьківщину в 2014 році через тиск зі сторони влади.

За що Ігор Кондратюк критикує зірок українського шоу-бізнесу
За що Ігор Кондратюк критикує зірок українського шоу-бізнесу

Звісно, це все відмазки. Лорак поставили одну і головну умову – це відмова від концертів на росії, коли в Україні починається справжня війна. Співачка не захотіла втрачати тепленьке місце з грошима, тому без зайвих вагань покинула Україну. Для Кондратюка Лорак вже давно на тому світі.

“Лорак для мене пропала. Я не знаю, що вона має написати, щоб я змінив свою думку. Це підло, по-зрадницьки. Немає ні серця, ні душі. Колишній чоловік Лорак більше розуміє, що відбувається”, – каже Ігор.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини