Філіпа Кіркорова не впізнає навіть Пугачова: підтягнув обличчя, зробив біляве каре і став схожий на дівчинку

Філіп Кіркоров дуже змінився з 2022-го року і не тільки тим, що почав активно декламувати свою антиукраїнську позицію. Дізнайтеся у матеріалі, які експерименти із зовнішнішністю зробив співак.

Філіп Кіркоров давно втратив свою репутацію серед українських поціновувачів його творчості. Втім, нагадувати про себе він не припиняє. Артист вдався до невідворотних змін у своїй зовнішності, які обговорює вся мережа.

Що зробив з собою Філіп Кіркоров?

Майже все своє життя екс-чоловік Алли Пугачової виступав в амплуа яскравого співака з пишною чорною шевелюрою. Втім останні роки він вирішив спробувати блонд. Нині ж музикант відростив собі довге каре та перефарбувався у платиновий колір.

Кіркорова підняла на сміх мережа

Крім цього у мережі помітили, як підозріло швидко і неординарно помолодів Кіркоров. Користувачі мережі зголосилися на думці, що виконавець зробив собі підтяжку обличчя. За це його під новими публікаціями в Інстаграмі почали дражнити образливими коментарями, називаючи його “дівчинкою”.

Проте, найбільш бурхливу реакцію викликала фігура знаменитості. У мережі підмітили, що співак збільшив об’єм стегон та став круглішим у тому самому місці, як і Кім Кардашьян. Вже поповзли чутки про те, що музикант підкладає поролону у штани. Сам же Філіп не коментує зміни та намагається всіх переконати, що таким він був завжди.

Кіркорова підняла на сміх мережа

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров після 2014-го року не гребував виступами в анексованому Криму. Після повномасштабного вторгнення і взагалі не приховував своєї натури. Подейкують, що саме він міг намовити Ані Лорак зайняти позицію “мовчунки” та не давати коментарів стосовно нападу рф на її Батьківщину. Алла Пугачова, до речі, вже понад рік взагалі не згадує свого колишнього ні в якому світлі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини