Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пройшовся у вишиванці Києвом: святкували День Державності

Вчора відбулося велике свято для кожного українця - День Державності. Багато зірок привітали своїх прихильників у соціальних мережах. Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво не залишився осторонь.

28 липня знакова подія для українців – День Державності. Це свято, незважаючи на те, що воно є відносно новим, широко відзначається, дає можливість людям привітати один одного та зібратися разом на пишні бенкети з друзями та родиною.

У яскравій жовтій футболці з унікальним блакитним гаслом шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво цікавився історичним значенням знаменної події серез святкової атмосфери.

“Сьогодні мій меседж простий) Його видно на фото.

А вам, мої українці, бажаю не забувати хто ви насправді є… З пробудженням.”

Але наступний пост був більш серйозним та торкаючим. Ектор показав зворушливе відео, де він проходиться у стриманій вишиванці по сонячному Майдану.

Під естетичний відеоряд був підібраний звук, на якому президент Володимир Зеленський, під зворушливу музику, читає вірш українського письменника Тараса Шевченка “І Архімед, і Галілей”.

Прихильників шеф-кухаря це відео торкнулося найтонкіших струн душі. Деякі фанати писали у коментарях до відео:

“Файнезний українець!”

“Вітаю зі святом! Миру та Божої благодаті”

Нагадаємо, що ресторатор з самого початку війни допомагає українській армії: готує із ресторанами обіди для бійців, влаштовує благодійні вечори та стабільно донатить на ЗСУ. Через це колумбійський шеф-кухар отримав навіть нагороду від Валерія Залужного “За сприяння війську”.

До речі, окрім Ектора, українців привітали ще й інші популярні особистості. Джамала також виклала пост з привітаннями. Співачка поділилася думками, що у наш час ми все більше усвідомлюємо життєво важливе значення збереження історії, мови та традицій. Ці фундаментальні складові визначають націю, і їхній захист об’єднує нас у спільній справі проти будь-якої опозиції. Тому, поважаючи та підтримуючи їх, ми зміцнюємо нашу солідарність і здатність протистояти зовнішнім загрозам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини