Олена Зеленська вийшла у світ у шикарному графітовому костюмі і вразила красою президента Франції

Олена Зеленська давно стала справжньою іконою стиля. Навіть французький президент Макрон не зміг не звернути увагу на першу леді України. Дізнайтеся, чим так вразила дружина голови держави.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу своїм прикладом доводить, як сильно може змінитися доля жінки. До 2019-го року всі знали її, як дружину коміка та актора Володимира Зеленського. Тривалий час нинішня перша леді взагалі була непублічною персоною, а дехто навіть казав, що тінь знаменитого чоловіка закрила цю цікаву пані повністю.

ТОП-3 найкращих образи Олени Зеленської
Олена Зеленська вийшла у світ у шикарному графітовому костюмі

Втім, все змінилося після виборів Президента. Україна і світ побачили, хто ж така обраниця голови нашої держави. Спершу всі звернули увагу на ініціативи, які підтримувала популярна білявка: як справжня турботлива мама, вона почала розбиратися, як можна покращити шкільне харчування. До речі, діти перших осіб країни навчають тут, а не за кордоном. Старша дочка Саша мріє вступити до тутешнього ВНЗ.

Згодом торкалася Олена торкалася тем безбар’єрності та гендерної рівності. Втім, не лише за її здобутки у кар’єрі полюбили українці Зеленську. Її простий стиль підкорює серця. Фаворитом знаменитості у гардеробі є графітовий костюм, в якому вона часто з’являється на політичних та світських заходах. Його вміло міксує з різними аксесуарами і блузами, що створює ефект нового образу. У популярні мережі ТікТок навіть підмітили, що на дружину нашого президента звернув увагу навіть лідер Франції на одній із зустрічей. Користувачі показали кадри, як крутиться біля нашої першої леді Емануель Макрон.

Олена Зеленська вийшла у світ у шикарному графітовому костюмі

Звісно, відео зроблено заради жарту, адже всі прекрасно бачать, як сильно кохає Олена свого чоловіка, який став її єдиним коханням і з яким почуття не згасають і досі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини