Олена і Володимир Зеленські відвідали “Книжковий арсенал” та показали family look: вбралися у вишуканий чорний

Олена Зеленська разом з чоловіком відвідала "Книжковий арсенал", де показала вишуканий стиль, який дуже гармонійно виглядав поруч з її обранцем.

Олена Зеленська стала справжньою іконою стилю і не перестає вражати своїм відмінним смаком. Нещодавно перша леді України відвідала визначну столичну подію “Книжковий арсенал”. Була знаменитість там не сама, а з чоловіком, Президентом Володимиром Зеленським.

На публіці легендарна пара показалася у схожому стилі, який би сміливо можливо було б назвати family look, якби лідер нашої держави міг собі зараз дозволити костюм. Подружжя все одно знайшло спосіб, як показати свою єдність: обидва вибрали чорний колір.

Олена і Володимир Зеленські засвітилися на Книжковому арсеналі

Цікаво, що укладку Олена зробила собі вельми простою. Своє подовжене каре просто випрямила та зачесала локони на один бік.

Знаючи, як зараз спілкуються Володимир з дружиною, можна сказати, що для них “Книжковий арсенал” стала дуже важливою подією. Раніше пані Зеленська розповідала ізраїльським ЗМІ про те, що обранець нині ночує заради безпеки на роботі, а їй доводиться вертатися самій до дітей. Родині зараз не до розваг, за словами першої леді. Вона сама присвячує багато часу роботі та проєктам, які мають поліпшити долю учнів, адже мова іде про поліпшення шкільних обідів.

Олена і Володимир Зеленські засвітилися на Книжковому арсеналі

Втім, знаменитість не скаржиться. Її життя вже давно не стало схожим на те, яке вона обирала до президентства свого коханого. Раніше вона була непублічною особою, яка займалася сценаріями та виховувала дітей. Згодом довелося переглянути свою роль.

До речі, син та дочка Зеленських лишилися в Україні. Навчаються також тут. Була навіть інформація про те, що донька головного політика нашої країни буде вступати у національне ВНЗ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини