Олена Зеленська показала зворушливі обійми з коханим президентом: ніжність і любов не має меж

Перша леді України, Олена Зеленська, замилувала мережу чарівним фото і довела, що ніколи не полишить свого коханого. Показуємо нову світлину дружини Президента в Інстаграмі.

Олена Зеленська після прийняття своїх обов’язків першої леді України враз стала найбільш обговорюваною персоною, і не тільки у наших медіа. Якщо весь світ у захваті від дружини нашого Президента, то північні сусіди так і шукають можливості якось знівелювати образ знаменитості. Так вже давно розпускаються чутки про те, що начебто Володимир може розлучитися з дружиною.

Варто лише ввести запит російською про новини щодо Зеленської, то пошуковик видасть тонну інформації, написаної з різним польотом фантазії.

Олена Зеленська показала зворушливі обійми з коханим президентом

Втім, на перевагу цьому у мережі раз у раз спливають фото, які підтверджують, що кохання у родині голови нашої держави таки є! Якщо зараз головні люди нашої держави відверто не демонструють свої почуття на публіці, то архівні кадри говорять самі за себе. Лише подивіться з якою ніжністю обіймається подружжя.

Олена Зеленська показала зворушливі обійми з коханим президентом

У коментарях прихильники не стрималися та висловили купу компліментів, написавши:

  • “Ніжність і любов не має меж! Щастя вам і швидкої перемоги нашій любимій Україні!”
  • “Ви супер, щастя вам!”
  • “Кохання є кохання”
  • “Дуже милі. Дай вам Бог здоров’я”

До речі, разом зі своїм коханим Олена вже 20 років, як живе шлюбом. Побралася пара у вельми молодому віці, коли Володимир був ще зовсім далекий від сьогоднішньої популярності. Весілля не нагадувало королівську церемонію, але пройшло вельми гідно за мірками тих часів.

Олена Зеленська показала зворушливі обійми з коханим президентом

У подружжя народилася спершу донечка, а через деякий час і синочок. Діти Президента навчаються в Україні, а батьки, попри всі статки та можливості не хочуть їх розбалувати та стимулюють до науки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини