Як зірки зустріли 2023 рік: Решетніки у дорогому ресторані, Притула на самоті, а Осадча з Горбуновим – вдома

Люди в усьому світі радісно зустрічали Новий рік, а українці – раділи, що завершився старий. Розповідаємо, як провели свято цьогоріч відомі українські зірки

Цьогоріч мало кому вдалось відчути справжню святкову атмосферу Різдва Христового та Нового року, проте навіть попри важкі обставини, українці все одно провели цей важливий день з усмішкою на вустах. З нагоди настання 2023 року відомі зірки поділились привітаннями та новорічними світлинами на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм. Розповідаємо, як пройшло їхнє свято та що вони побажали своїм шанувальникам.

Григорій та Христина Решетніки

Фотографія з особистої сторінки українського телеведучого
Фотографія з особистої сторінки українського телеведучого

Відоме українське подружжя було небагатослівним. Так, артисти опублікували фотографію, в описі до якої залишили привітання своїм шанувальникам. Судячи зі світлини, Новий рік відомий український телеведучий Григорій Решетнік зі своєю дружиною зустрічали в дорогому закладі. Зіркове подружжя красиво одяглось, а на їхніх обличчях сяяв усміх.

Сергій Притула

Оскільки родина відомого українського телеведучого, а після 24 лютого ще й найвідомішого волонтера, нині перебуває за кордоном, артист сам вдома зустрів 2023 рік. Так, знаменитість опублікував звернення до своєї авдиторії, у якому зауважив, що 2022 завершується, так само як і пройшов загалом – під сирени повітряної тривоги та вибухи.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Милі та романтичні сімейні кадри відомого українського подружжя
Милі та романтичні сімейні кадри відомого українського подружжя

Парочка чи не найвідоміших українських ведучих зустріла Новий рік у стінах рідної оселі. Зіркове подружжя красиво прикрасило свою домівку, а на нових опублікованих кадрах приміщення було наповнене теплим світлом різдвяних гірлянд. На обличчі зірок сяяла усмішка, а Юрій Горбунов ніжно цілував свою дружину у щічку.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

На фото родини Лілії Ребрик і Андрія Дикого потрапив навіть песик
На фото родини Лілії Ребрик і Андрія Дикого потрапив навіть песик

Зіркове подружжя також провело Новий рік вдома. Лілія Ребрик опублікувала сімейні кадри, які були зроблені біля красиво прикрашеної новорічної ялинки. На обличчі кожного члена родини сяяла ніжна усмішка, адже кожен був щасливим перебувати поруч одне з одним цього важливого дня. В описі до нового фото Лілія Ребрик зазначила, що 2022 був найскладнішим для сучасного покоління українців, проте він загартував кожного з нас.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини