Сергій Сивохо помер у Німеччині: де відбудеться церемонія прощання з відомим шоуменом і зіркою “Ліги Сміху”?

Відомий український шоумен Сергій Сивохо помер 17 жовтня. У мережі повідомили, коли відбудеться церемонія прощання з артистом та де його проводжатимуть в останню путь

17 жовтня 2023 року не стало відомого українського шоумена Сергія Сивохи. Знаменитість відійшов у вічність за кордоном. У померлого артиста та громадського діяча залишилась дружина Тетяна та син Савва. У мережі повідомили про те, коли відбудеться організована рідними та близькими церемонія прощання з Сергієм Сивохою.

Церемонія прощання з Сивохою

Так, цієї п’ятниці, 3 листопада, у Києві проведуть в останню путь відомого українського артиста та громадського діяча. Церемонія відбудеться у Жовтневому палаці, а всіх, хто хоче вшанувати пам’ять знаменитості, запрошують прийти до місця проведення похорону об 11 годині.

У мережі повідомили про те, де відбудеться церемонія прощання з Сергієм Сивохою
У мережі повідомили про те, де відбудеться церемонія прощання з Сергієм Сивохою

Зазначимо, що про час і місце проведення церемонії у соціальній мережі Інстаграм повідомили на сторінці “Ліги сміху”, де Сергій Сивохо свого часу був зірковим тренером.

Нагадаємо, що відомий український шоумен і телеведучий Сергій Сивохо помер у жовтні цього року. Знаменитість відійшов у вічність у Німеччині, де останні місяці свого життя лікувався від важкого захворювання. Відомо, що влітку 2017 року артистові поставили непростий діагноз – виразка шлунку. Тоді лікарі порекомендували знаменитості терміново схуднути. До поради фахівців знаменитість дослухався та скинув 50 кілограмів.

Сергій Сивохо помер у середині жовтня після тривалого хронічного захворювання
Сергій Сивохо помер у середині жовтня після тривалого хронічного захворювання

Пізніше з’ясувалось, що через малорухливий спосіб життя у легенях артиста накопичувалась рідина. Тоді лікарі ввели Сергія Сивоху у штучну кому. Знаменитість ніколи не полюбляв ділитись деталями свого особистого життя, а особливо говорити про проблеми зі здоров’ям. Зі слів його друзів, в останні роки свого життя артистові було важко пересуватись і він дуже схуд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини