ТОП-5 перших леді у світі: як зараз виглядають праві опори предизентів Олена Зеленська, Джилл Байден та інші

Яка з перших леді світу підкорила всіх найбільше своєю діяльністю та виходами у світ? Як вони виглядають зараз та чим займаються у повсякденному житті?

Олена Зеленська не була популярною до того, як її чоловік став президентом України. Тепер перша леді завжди знаходиться в центрі уваги, не лише чоловічої, а й всесвітньої. Олена відвідує благодійні вечори, зустрічі з світовини політиками, допомагає Україні та своєму народу з щирою відданістю.

Олена Зеленська

Елегантність Зеленської вражає
Елегантність Зеленської вражає

Стиль Олени – класичний. Не раз її модна бути побачити в брючних костюмах прямого крою, або в елегантних приталених сукнях. Всі свої образи вона доповнює вдало підібраними аксесуарами в колір до вбрання.

Бріжит Макрон

Різні образи леді Маркон
Різні образи леді Макрон

Французька леді неодноразово була в центрі багатьох чуток і інтриг. Всіх турбувала велика різниця у віці з її чоловіком – їй 69 років. Не дивлячись на свій вік, вона має струнку фігуру та витончений стиль. Вона не лише допомагає своєму чоловікові, але є справжньою іконою стилю.

Джилл Байден

Стиль американської першої леді дуже витончений
Стиль американської першої леді дуже витончений

Американська перша леді працювала і продовжує працювати звичайною вчителькою англійської мови. Політична діяльність Джо Байдена ніяк не вплинувала на її улюблену справу. Перша леді Америки вдало поєднує ці два заняття. Стиль пані Байден також стриманий та класичний. Вона любить яскраві кольори та вдало поєднує між собою речі.

Королева Летиція

Яскравий образ королеви Летиції
Яскравий образ королеви Летиції

Летиція відома своєю стриманістю у стилі та вчинках. Її можна побачити у лаконічних образах, але деколи вона може також здивувати своєю яскравістю. Щодо брендів – вона не вибаглива і може вийти як в брендованому дорогому одязі, так і в мас-маркетовому – ZARA, Mango, Pull&Bear та інші.

Королева Ранія

Найкращі виходи королеви Ранії
Найкращі виходи королеви Ранії

Ранія стала справжньою королевою стилю. У світі східних жінок вона справжній приклад для наслідування. Вона любить одяг з арабськими елементами від світових брендів. Сума витрачених грошей на одяг складає близько дев’яти мільйонів гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини