Підсумки 2022 року: які світові зірки підтримали Україну з початку війни — Віра Фарміга, Міккі Рурк та інші

Не лише українські зірки взялися по всьому світу розповсюджувати інформацію про війну зі сторони Росії, але й світові зірки та лідери думок стали на наш бік.

Віра Фарміга

Акторка з Голлівуду, яка має українське коріння, Віра Фарміга під час одного зі своїх концертів у Нью-Йорку без попередження ввімкнула сигнал повітряної тривоги, щоб показати, як українці живуть кожного дня і закликала протестувати проти тих світових лідерів, що підтримують війну РФ проти України. Віра неодноразово після цього висловлювала слова підтримки і дововила все ділом, перераховуючи кошти на ЗСУ.

Крім цього, пі дчас однієї з конференцій Віра зробила заяву, за яку її ще більше стали любити Українці:

“Україна – це не Росія, Україна ніколи не буде Росією, йди до біса, Путін”.

Шер та Міккі Рурк

Актор та співачка Шер закликали допомогти
Актор та співачка Шер закликали допомогти

Співачка разом з актором неодноразово закликали лідерів Європи надати Україні озброєння, якого вони потребують для захисту і сприяли тому, щоб це сталося якомога швидше. Міккі Рурк вже говорив про те, що Путін зможе отримати перемогу лише в тому випадку, якщо українці перестануть існувати як нація, але такого ніколи не станеться, тому йому краще підготувати себе до великої поразки, а ще краще – здатися самому просто зараз.

Ілон Маск

Ілон Маск пожертвував необхідними станціями
Ілон Маск пожертвував необхідними станціями

Найбагатна людина світу Ілон Маск, що є засновником SpaceX, дав Україні забезпечення станціями Starlink для покращення зв’язку, комунікацій та багато іншого. Не дивлячись на це, чоловік здивував прихильників своєю заявою про те, що він сумнівно бачить закінчення війни.

Говард Баффет

Говард особисто доєднався до благодійності
Говард особисто доєднався до благодійності

Чоловік виступив меценатом проєкту “Фабрики-кухні”, засновницею якого є наша Перша леді Олена Зеленська. Чоловік є сином відомого інвестора Воррена Баффета.

Bring Me The Horizon

Британський гурт Bring Me The Horizon не залишились у стороні
Британський гурт Bring Me The Horizon не залишились у стороні

Відомий британський рок-гурт підтримав організацію, що відповідає за порятунок тварин під час війни. З цією організацією співпрацював актор Едріан Пол. Він відомий виконанням ролі у фільмі “Горець”.

Крім такої підтримки від світових селебріті, багато музикантів виступало з українськими прапорами. Один з рок-гуртів Pink Floyd зібрав 500 тисяч фкнтів стерлінгів і перерахував їх на рахунки українських благодійних організацій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини