Анастасія Арестович пригадала, як він освідчився їй у звичайному під’їзді

Олексій Арестович славиться не лише підняттям українського духу в скрутні часи, а й своєю романтичною натурою, про яку з радістю розповіла його дружина.

Про своє сімейне життя та інші таємниці Анастасія Арестович розповіла Анні Олицькій. За словами дружини Олексія, він в перший день знайомства був налаштований серйозно. Жінка каже, що планів на подружнє життя вона точно не будувала. Ба більше, навіть в думках такого не було, але все змінилось в день зустрічі з Олексієм:

“Коли ми з ним познакомилися, з перших секунд вже прийшло усвідомлення, що це серйозно. Аж навіть надто серйозно, шляху назад не чекай”, – розповідає Анастасія.

Пригадуючи завітне освідчення, Анастасія підмічає, що довго на нього чекати недовелося. Хтось від свого парнера не може й за п’ять років дочекатися, а для Насті все трапилось дуже швидко.

“Минуло, можливо, тижні два, не більше. Прямо в під’їзді він став на одне коліно та запитав, чи стану я його дружиною. Не дивлячись на цю пропозицію декілька років тому, мій чоловік досі майже щодня кличе мене заміж, коли я дуже красиво одягнуся чи в звичайний день”, – жартома згадує пані Арестович.

Олексій для Анастасії спочатку здавався дуже легковажним. Для неї має існувати чіткий графік дій, розписаних по годині, а в чоловіка все зовсім не так. Він з легкістю може весь день пролежати в ліжку серед насиченого робочого дня і щось почитати. Спочатку для неї це було шоком, але зараз вона не так бурхливо реагує на такі “звички” свого супутника:

“Я пригадую, як постійно і всюди квапилася, наче крім мене більше нікому зробити ту чи іншу справу. Зараз я відношусь до цього по-інакшому, за це дякую Олексію”, – говорить Анастасія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини