Найгарячіші судді “МастерШеф”: битва торсів Ектора Хіменеса-Браво, Володимира Ярославського і Миколи Тищенка

Відомі судді найкращого кулінарного проєкту України "МастерШеф" вражають не лише своїми здібностями на кухні, але й досягненнями у спортивному залі.

Ектор Хіменес-Браво популярний шеф-кухар та суддя “МастерШеф”, що залишається незмінним від самого початку проєкту. Кулінар не лише приділяє час прокачуванню своїх навичок, але й покращує свою фізичну форму, якою може похвалитися в Мережі.

Чоловік займається брендуванням, своїми ресторанами та активно веде блог у соціальних мережах. Саме там він опублікував своє фото з родзинкою, на якому можна достатньо добре роздивитися фігуру кулінара.

Не всі прихильники оцінили таку відвертість Ектора у соціальних мережах. Багато хто розкритикував його за такий сміливий вчинок, але чоловік не видалив фото навіть після недобрих коментрів.

Володимир Ярославський, в свою чергу, не дуже вихваляється своєю фігурою. Чоловік схуд рік тому, чим не можна не пишатися і розповідає про це також у своєму блозі. За його словами, йому вдалося схуднути завдяки правильній та розумній дієті, відмові від глютену та акоголю.

Також дуже важливо, про що наголошує кулінар, здати аналізи на гормони, бо це теж може стати причиною швидкого набору ваги.

А от Микола Тищенко не проти повихвалятися своїм торсом. Чоловік активно займається спортом, їздить на відпочинок і може собі дозволити виглядати надзвичайно у свої роки. Дружині колишнього судді “мастерШеф” дуже пощастило з чоловіком, бо він постійно підтримує себе у гарній формі, не дивлячись на те, що Микола полюбляє смачно та багато поїсти.

На фото Тищенко позує в пляжних шортах на фоні пальм та пекучого сонця, але йому це зовсім не заважає. Кулінар отримує задоволення від відпочинку.

Микола Тищенко показав свою фігуру
Микола Тищенко показав свою фігуру

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини